Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 4.413 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 4.413 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. (τεταρτη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)


19-12-2013 δημοσιεύθηκε η τελευταία Δημόσια Πρόσκληση που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).
Η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία 4.413 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας. 



Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ



Επειδή το τελευταίο διάστημα με τις τελευταίες  μας δημοσκοπήσεις για το Δήμο Της Φλώρινας έχουμε δεχθεί διάφορα επικριτικά και ειρωνικά σχόλια – μηνύματα θέλουμε την  γνώμη των χρηστών του Internet  και  των επισκεπτών του Νews from Florina αν είναι χρήσιμο και θέλουν να   γίνονται έρευνες (γκάλοπ) για τον δήμο της Φλώρινας.-


Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 17/12/2013ΚΑΙ ΣΤΙΣ  11:59 μ.μ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μία ώρα αργότερα τα σχολεία αύριο στη Φλώρινα

Στις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας 

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας της τρίτης Προσκλήσης



Αναρτήθηκαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου  2013:

Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 7.400 ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014 στην περίπτωση που το ανωτέρω χρονικό διάστημα λήγει μετά την λήξη του διδακτικού έτους 2013-2014, σε δημόσιους φορείς  αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Δημόσια πρόσκληση 6/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Β. Ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.



Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα,  μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.



Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό  τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Για τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ