Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


To news from Florina ξεκινά μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση για να αποτυπώσει την   σκέψη και την τάση των Φλωρινιωτών .


Τα επιλεγμένα ονόματα  έχουν εκφράσει επίσημα ή  ανεπίσημα το ενδεχόμενο  υποψηφιότητας τους ή είναι  προσδοκίες  του εκλογικού σώματος.
 Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ  11: 59 MM

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


 Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from Florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια θα μου πει κανεις τι αντιπροσωπευουν και απο απο προερχονται?

kastoura Popi είπε...

Ο αρθρογραφος του συγκεκριμενου αρθρου,κατ αρχας, να ελεγξει την ορθογραφια του(της σκεψεις και της τασεις) και δευτερον καλο θα ηταν να αναφερει,εφ οσον ζητα την γνωμη των αναγνωστων και καποιες πληροφοριες για τους πολιτικους,για τους οποιους ζηταει την αξιολογηση με την συγκεκριμενη φηφοφορια.

florinacity είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ (ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ)


ΥΓ. BLOGGER ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΣΟΤΣΚΟΣ ΠΗΡΕ 100+ ΨΗΦΟΥΣ????????

Ανώνυμος είπε...

πλάκα έχετε

florinacity είπε...

Στον ανώνυμο 20 Νοεμβρίου 2013 - 6:21 μ.μ. Το γνωρίζουμε το θέμα έγινε απο συγκεκριμένο internet καφέ της Φλώρινας με συγκεκριμένη IP οπου έγινε μαζική και συντονισμένη αποστολή ψήφου, για το λόγω συτο αποφασίσαμε στο τέλος της ψηφοφορίας να παρουσιασουμέ δύο αποτελέσματα. Ενα όπως θα κλείσει η ψηφοφορία και ένα χώρις την συγκεκριμένη περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι στο τέλος οι ψήφοι θα βγουν περισσότεροι και από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους

Ανώνυμος είπε...

Παρά τις καλές προθέσεις του Blog η δημοσκόπηση είναι "πειραγμένη". Και εξηγούμαι: ένα blog το οποίο για σημαντικό χρονικό διάστημα είναι ανενεργό, ξεκινά την δημοσκόπηση. Ενώ δεν είναι ποτέ πάνω από 2-3 συνδεδεμένοι ξαφνικά δέχεται μέσα σε ελάχιστες ώρες εκατοντάδες ψήφους σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Μάλιστα προφανώς το cafe που λέτε ειναι στην Μελίτη αν κρίνω και από το ποιοι προπορεύονται. Από την επόμενη μέρα και μετά, ξαφνικά, οι ψήφοι σχεδόν ακινητοποιούνται. Δεν ξέρω αν μπορείτε να κάνετε κάτι αλλά δυστυχώς οι φιλοδοξίες κάποιων κινδυνεύουν να αχρηστεύσουν την έρευνά σας.
Πχ δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι το ΚΚΕ θα περάσει τον Βοσκόπουλο (αν και η υποψηφιότητα Καραντζίδη περπατά πολύ μέσα στην πόλη της Φλώρινας) ή η ΠΑΣΟΚογενής παράταξη έχει 70% !!
ΥΓ Ενώ παντού στους υποψηφίους κάνετε αναφορά στα κόμματά τους στον Ρώμα αναφέρεστε με τον όρο 'Εθνικιστικό λαικό κίνημα" αντί του "χρυσή αυγή". Νομίζω ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα

florinacity είπε...

προς τον 22 Νοέμβριου 2013 - 11:38 π.μ έχετε απολυτό δίκιο, συμφωνούμε 100% 1) για το ''ανενεργό <> ως blog στην πρώτη επαν ανάρτηση μας. 2) δυστυχώς αντί να βγουν κάποια συμπεράσματα για τους πολίτες και για εμάς από αυτή την ηλεκτρονική δημοσκόπηση κάποιοι ανεγκέφαλοι και σίγουρα καρεκλοκένταυροι την κατέστρεψαν!!! 3) επιβεβαιωμένη ιp από πεζόδρομο Φλώρινας 4)για τον ρωμα η διάφορα? την επόμενη φορά θα συμπληρώσω ΧΑ ΥΓ. που ίσως αυτό του έδινε παραπάνω ψήφους.. 5) όπως και να έχει θα γίνει μια προσπάθεια να αναγωγής όπως γράψαμε 6) τα τωρινά όπως και τα μελλοντικά θα ενωθούν και κριθούν την ημέρα των εκλογών 7)οπως και το γραφούμε στην σχετική ανάρτηση ότι ''η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. τα αποτελέσματα της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη η το σύνολο των χρηστών του internet αλλά μονό τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.'' 8)ευχαριστουμε και θα θέλουμε προτάσεις σας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και σωστότεροι!!!

Ανώνυμος είπε...

70 ψήφοι υπερ Αργυριάδη μέσα σε μια ώρα. Καλώς τον και ας άργησε... Κρίμα που περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Παντελή. Ας σεβαστούν οι καρεκλοκένταυροι την προσπάθεια των παιδιών του blogπου την έχουν ήδη καταστρέψει.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον βρε παιδιά θα είναι η ομαδική στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.... Τζάμπα τον παρεξηγήσατε τον Παντελή....Έναν σοβαρό αξιόλογο επιστήμονα και ελεύθερο "επαγγελματία"...

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μπάχαλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχάλης θυμήθηκε μάλλον τα παλιά καλά χρόνια στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που ψήφιζαν με 20 φακαλάκια ο καθένας στην κάλπη... Χιχι....Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να κάνει αισθητή την παρουσία του... Ο ορισμός της ξεφτίλας μήπως?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 3 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 50 ΦΟΡΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ... ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 5... ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙοΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΧΕ 10-20 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕσ (προφανως καποιοι ηδη ψηφισαντεσ) .

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΑΛΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ( ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ)ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΗΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ?/
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟ ΑΠΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν συγχαρητήρια στους 2 μονομάχους Παντελή και Μιχάλη. Μπράβο τους... Κατάφεραν και έπεισαν όλους τους "αναποφάσιστους"....Με τέτοιους όμως αντιπάλους στο τέλος ο Βοσκός θα τους πάρει και τα ....σώβρακα...