Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Τομεάρχη Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κ. Μητσοτάκη

 
           ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
         ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΗΛ:2385044760-FAX:2385044761
EMAIL:  nd@stathiskonstantinidis.gr
                                                                                                                       Φλώρινα 15/2/2011
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
     Ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στη Φλώρινα ο Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συνοδευόμενος  από το Βουλευτή Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το Δήμαρχο Πρεσπών κ. Βασίλειο Τσέπα, το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού, την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.
Τη Τρίτη 15 Φεβρουαρίου οι δύο Βουλευτές επισκέφθηκαν τον ΑΗΣ Μελίτης, τον ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα και τα ορυχεία της ΔΕΗ, όπυ συναντήθηκαν με διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και εκπροσώπους των εργαζομένων.
Συζήτησαν μεταξύ άλλων για περιβαλλοντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των εργοστασίων της ΔΕΗ  στη περιοχή.
Τέλος το κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου στο Νυμφαίο.

 
Από το Πολιτικό Γραφείο

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΠΑΤΡΑ 15-2-2011
 
Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση
ΠΑτρινό Καρναβάλι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

 Το Πατρινό Καρναβάλι πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά, δημιουργώντας το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πρόκειται για ένα κανάλι το οποίο περιλαμβάνει 24ωρη ροή προγράμματος με αποσπάσματα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού των τελευταίων δεκαετιών και του σήμερα. Ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ο ίδιος από μία ποικιλία εκπομπών η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον καρναβάλια από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προσδίδοντας μητροπολιτικό χαρακτήρα στο Καρναβάλι της Πάτρας.

Οι φίλοι του καρναβαλιού θα μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις του καρναβαλιού από τα Καρναβαλικά Δελτία Ειδήσεων του καναλιού με αποκορύφωμα την ζωντανή μετάδοση τριών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

-Της παρέλασης της Τσικνοπέμπτης (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου)
-Της μεγάλης παρέλασης των παιδιών (Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 11:00)
-Της νυχτερινής ποδαράτης παρέλασης (Σάββατο 5 Μαρτίου 18:30)

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση – Πατρινό Καρναβάλι, προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση, πιστεύοντας πως το καρναβάλι πρέπει να αποκτήσει εξωστρέφεια και να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να μάθει την ιστορία του αλλά και την δυναμική του.
Το κανάλι εκπέμπει στο www.carnivalpatras.tv με το αρχειακό υλικό να εμπλουτίζεται συνεχώς.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ