Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ούτε καν ΣΥΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία μας!!

Το τριήμερο της 28ης τελείωσε επεισοδιακά για τη χώρα αλλά και για τους ταξιδιώτες, κυρίως φοιτητές, της γραμμής Αθήνα- Λάρισα- Φλώρινα.
       Κυριακή 30/10, πολλοί επέλεξαν να επιστρέψουν Φλώρινα, και έχοντας εισιτήριο με θέση από τα εκδοτήρια της Λάρισας, περίμεναν το λεωφορείο από Αθήνα. Το τελευταίο όμως είχε λίγες θέσεις. Πολλά παιδιά ταξίδεψαν όρθια ως ότου μία περίπου ώρα αργότερα μετεπιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο που έστειλε επιτέλους το ΚΤΕΛ Φλώρινας. Από Λαρισαίους ζητήθηκε να πάρουν το βραδινό δρομολόγιο!
      Δευτέρα 31/10 και αποφασίζουν να επιστρέψουν και οι τελευταίοι (το δρομολόγιο εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλία!!). Ο οδηγός φτάνοντας στη Λάρισα μας ανακοινώνει(περίπου 25 άτομα περιμένουμε) ότι έχει μόνο 8 θέσεις!! Τα εισιτήρια όλων μας έχουν θέση, αλλά μόνο 8 ανεβαίνουν τελικά! Μιλήσαμε με το σταθμάρχη Λάρισας και μας λέει ότι η Λάρισα δεν φταίει απλά εξυπηρετεί τη Φλώρινα κόβοντας εισιτήρια. Μιλάμε αμέσως με τα ΚΤΕΛ Φλώρινας για να μας πουν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η Λάρισα. Τελικά προκύπτει ότι η Λάρισα δεν μπορεί να βάλει λεωφορείο, αν δε δώσει εντολή η Φλώρινα. Και η Φλώρινα στέλνει λεωφορείο για να φτάσει τρεις ώρες αργότερα(πέταξε ο οδηγός) για να περισυλλέξει όσους από μας είχαν απομείνει! Αποτέλεσμα; Από τις 4 το μεσημέρι που θα έπρεπε να έχουμε φτάσει, τελικά φτάσαμε 7.15! Διάρκεια ταξιδιού κατά μέσο όρο; 8 ώρες αφού δεν ήμασταν όλοι από Λάρισα. Το ΚΤΕΛ της Λάρισας είναι μεσάζων και ουσιαστικά δεν φταίει. Τι κάνουν αυτά τα ΚΤΕΛ της ξεχασμένης Φλώρινας που έχουν το μονοπώλιο στις μετακινήσεις;(το τρένο έχει κοπεί!!) Πληρώνουμε 22 Ε και μετά από όλη την ταλαιπωρία οι αρμόδιοι των ΚΤΕΛ Φλώρινας βγαίνουν και από πάνω! Το παραπάνω φαινόμενο έχει οξυνθεί τα τελευταία 2 χρόνια, χωρίς προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση! Τι περιμένετε κύριοι;
     Ως πότε θα παίζετε με τα χρήματά μας;
Η πόλη σας ΖΕΙ από ΕΜΑΣ τους φοιτητές και θα πρέπει τουλάχιστον να το σέβεστε αυτό!!!

Δυστυχώς πελάτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: