Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                              μέλος του ΠΑΝΔΟΙΚΟ
                   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Γαζή 216,  382.22-Βόλος          τηλ.&φαξ 24210-38387/ 6977-686838                       email:info@oikoen.gr             web site:oikoen.gr
       Βόλος  04/10/2011                                                                  περ.40p/11/1493π


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Τιμώντας την, εκατοντάδες οδηγοί αυτοκινήτων, πέρασαν από τον Περιφερειακό του Βόλου παρακάμπτοντας με ελιγμούς ένα μεγάλο μαύρο σκυλί το οποίο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Κανείς δε σταμάτησε απλά για να το βάλει στην άκρη. Ήταν όλοι βιαστικοί; Ούτε ένας δε μπορούσε να διαθέσει έστω 3 λεπτά για να το παραμερίσει; Τελικά αυτό το έκανε ένα από τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας. Η οποία ειδοποίησε την υπηρεσία καθαριότητας για να το περιμαζέψει.
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει έλλειψη πολιτισμού και ευαισθησίας. Που επίσης εκδηλώνεται τις μέρες αυτές που δε γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων. Αρκεί να βγάλει κάποιος τα σκουπίδια έξω από το σπίτι του και όπου να είναι. Με αποτέλεσμα η πόλη να έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Πρέπει άραγε να έρθει κάποια τρόικα για να μας βάλει σε τάξη; Υποδουλώνονται οι λαοί που νοιώθουν δούλοι και βάζουν το ατομικό συμφέρον πάνω από το γενικό.

     ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ




         Γιάννης Γερόπουλος                                                           Κώστας Βολιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: