Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση

«Αξίζουν συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Φλώρινας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Μετά τον αγώνα τους, κατά τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης και της μετάβασης τους στη φοιτητική ζωή. Μια ζωή γεμάτη από εμπειρίες και βιώματα, μια πορεία γνώσης και κατάρτισης με σκοπό να γίνουν οι αυριανοί επιστήμονες, που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας και ο τόπος μας.
Πιστεύουμε σε σας και στις ικανότητες σας. Οι επιτυχίες σας  είναι τιμή για όλους μας. Για τους γονείς σας, που τόσο καιρό ήταν δίπλα σας, σταθερός σύμμαχος στις αγωνίες και τις προσπάθειές σας και για τους καθηγητές, που σας πρόσφεραν τα μέγιστα.
Τίποτα βέβαια δεν τελειώνει εδώ, για όλους. Και γι΄αυτούς που πέτυχαν και γι΄αυτούς που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και συνέπεια, με γνώμονα, ότι κάθε επιτυχία ή αποτυχία πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς για να συνεχίζουμε τον αγώνα της ζωής».


Από το Πολιτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: