Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Πληροφορίες: Αναστασία Χασιώτη
Τηλ.: 2467021730 -2
Άργος Ορεστικό, 17/ 8/ 2011


Η Διοίκηση του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς (www.kaakykas.gr) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, για την ευγενική προσφορά 110 τόμων εξαιρετικών βιβλίων από τις πολύτιμες εκδόσεις της Βουλής των Ελλήνων για την Δανειστική Βιβλιοθήκη του Κέντρου μας, που φιλοδοξούμε να συνδράμει στην ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής  υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία (Α.μεΑ.), και, παράλληλα, να υποβοηθήσει την ενδοεπαγγελματική ανάπτυξη και τη δια βίου επιμόρφωση του προσωπικού μας, καθώς και του κάθε ενδιαφερόμενου συμπολίτη μας.


Με την ευκαιρία αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για πρώτη φορά δημόσια τον κ. Πετσάλνικο για την αδιάλειπτη μηνιαία συνεργασία μας σχετικά με τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο, καθώς και για τις εύστοχες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις του αναφορικά με την επαρκή στελέχωση, την απρόσκοπτη χρηματοδότηση και την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς. Με το διαρκές ενδιαφέρον και την ευαισθησία του για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία τιμά υποδειγματικά την ιδιότητά του ως Επίτιμος Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καστοριάς και τον θεσμικό πολιτικό και πολιτειακό του ρόλο.

Από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου του ευχόμαστε πολλές προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες και ευελπιστούμε στη συνέχιση της διαρκούς  αμέριστης συνδρομής του προς το Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς και προς τους συμπολίτες μας με αναπηρία, οι οποίοι αποτελούν μια εξαιρετικά ευάλωτη κοινωνική ομάδα και ιδιαίτερα την δύσκολη εποχή που διανύουμε χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Με τιμή
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: