Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο ''ΝΟΜΟΣ'' ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Το Σαββάτο βράδυ της 27/8/2011 και την Κυριακή πρωί της 28/8/2011, δίπλα απο το φράγμα της Попадја-Παπαδιάς, θα λάβει μέρος το 10ο Φεστιβάλ Φλογέρας της Сетина – Σέτινα (Σκοπός Φλώρινας)……δείτε για το αληθές….  http://aegeanmacedonianculture.blogspot.com/2011/08/10.html
Ερώτημα επιτέλους ποτέ θα εφαρμοστούν οι νομοί σε αυτή την χωρά??????????
Ως ποτέ η δήθεν διωκόμενοι και καημένοι θα είναι υπεράνω του νομού??????????? 
Από το 2010 υπάρχει έγγραφο απαγόρευσης και αστυνομικής διάταξης που ρυθμίζει σχετικά θέματα με την λίμνη- φράγμα παπαδιάς , παραλίμνια και παραποτάμια έκταση που γνωστοποιεί στους αποδέκτες μεταξύ άλλων τα έξης :
2.  Η κολύμβηση , η αλιεία, η πλεύση με οποιοδήποτε μέσο, η παραμονή ή η προσέγγιση στην παραλίμνια περιοχή, είναι άκρως επικίνδυνα και απαγορεύονται.
3. Απαγορεύεται η προσέγγιση σε απόσταση μικρότερη των χιλίων μέτρων από κάθε εγκατάσταση της ΔΕΗ ΑΕ
Και συνεχίζει και προτείνει στο τότε δήμο Μελίτης να λάβει απόφαση με θέμα ‘’Έγκριση λειτουργίας τεχνητής λίμνης και παραποτάμιας έκτασης και επιβολή προστίμου’’, και να την διαβιβάσει στην Αστυνομική διεύθυνση Φλώρινας , ώστε να εκδοθεί η απαιτούμενη Αστυνομική διάταξη.
Εμείς ρωτούμε έχει εκδοθεί αυτή η αστυνομική διάταξη αν ναι γιατί δεν εφαρμόζεται???????
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
ΥΓ .Ακόμα και τώρα παρουσιάζουν τον Δήμο Φλώρινας ως συνδιοργανωτή
Λοιπόν κύριοι του Δήμου και κ Άρη  Αριστείδου δεν θα έπρεπε να κινηθείτε νομικά εκτός από ανούσιες ανακοινώσεις γιατί έτσι τους αφήνεται και  δημιουργούνται σε τρίτους ψεύτικες εικόνες και κακές εντυπώσεις για τον Δήμο μας και την εξωτερική μας προβολή αλλά και εικόνα?
Δείτε σχετικά
Με εκτίμηση Λύγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: