Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δ.Α.Κ.Ε.–ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 νέο ξεκίνημα

Πτολεμαΐδα 29/08/2011

     Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την προσαγωγή του Προέδρου και του Γραμματέα του Σπάρτακου από την αστυνομική Δ/νση Βέροιας, μετά από την ολοκλήρωση της συμβολικής διαμαρτυρίας του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στα διόδια Πολυμύλου.
      Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απαντά, δεν μπορεί να επίλυση πλέον κανένα πρόβλημα, φοβάται την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου και προσπαθεί να χειραγωγήσει τους αγώνες του συνδικάτου.
     Είμαστε στο πλευρό τους.
Συλληφθέντες πλέον είμαστε όλοι.
Συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι.

     Μετά την σημερινή αστυνομική παρέμβαση, αποδεικνύεται πλέον με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αυτήν την περίοδο ο σκληρός αγώνας  είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαντήσουμε στην επίθεση που δεχόμαστε, στα οικονομικά, εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
      Αποδεικνύεται επίσης πως ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια ως ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα και αναδείξαμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη, όπου δεχθήκαμε την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, συνεχίζεται. Ο αγώνας αυτός φαίνετε πλέον πως θα έχει διάρκεια και αποτέλεσμα.  
   Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα με αυτήν την αγωνιστική αντίληψη, δεσμεύεται πως θα είναι παρούσα σε κάθε αγώνα, όπου, με όποιον τρόπο και από όποιον γίνεται. 

Για την ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα

Ο Γραμματέας συντονιστικού                                                       Ο Αν.Γραμματέας συντονιστικού
              Άρης Βατάλης                                                                                      Νίκος Ευαγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: