Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, επισκέφτηκε το δημοτικό στάδιο Αμμοχωρίου, όπου διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΜΕΑΣ Απόλλωνα Αμμοχωρίου το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών με επίσημο προσκεκλημένο τον θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλη Χατζηπαναγή

Φλώρινα 2/5/2011

                                                                      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολούθως έκανε την εξής δήλωση:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους. Ο τίτλος «Ο αθλητισμός διαμορφώνει χαρακτήρες». που επέλεξαν για την εκδήλωση, αντικατοπτρίζει πλήρως το στόχο. Τα παιδιά είναι απαραίτητο να μυηθούν στο πνεύμα του αθλητισμού. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, με το αξεπέραστο ήθος του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, αποτελεί ένα από τα αυθεντικά πρότυπα, που αξίζει να προσφέρουμε στη νεολαία μας.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το φυτώριο και στην προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του η Πολιτεία δε μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα.
Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής, με την άρνηση τους να αποδώσουν στις ερασιτεχνικές ομάδες  τα λεφτά, που τους οφείλουν, εγκληματούν κατά της νεολαίας. Αντί να δώσουν κίνητρα στη νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, προσφέρουν μόνο αντικίνητρα, αφού οι ομάδες αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα τους και αργοσβήνουν.
Ευτυχώς, υπάρχουν στην περιφέρεια άνθρωποι με μεράκι, όπως αυτοί του Απόλλωνα Αμμοχωρίου και κρατούν άσβεστη τη φλόγα του αθλητισμού. Και πάλι συγχαρητήρια».


Από το Πολιτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: