Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣΠΡΙΔΗ ΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας Αιμίλιου Ασπρίδη σε δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου

Σε απάντηση της δήλωσης του δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας κ. Αιμίλιος Ασπρίδης, δήλωσε τα εξής:
«Έχω μείνει πραγματικά κατάπληκτος από τα απίθανα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο δήμαρχος Φλώρινας, αναλύοντας με το δικό του τρόπο μία λιτή δήλωσή μου προς τους δημοσιογράφους, κατά τη συνάντηση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας, στην οποία ο ίδιος επέλεξε να μη συμμετέχει.
Οι χαρακτηρισμοί και το ύφος της δήλωσης του θεωρώ ότι απαξιώνουν το δημόσιο διάλογο και δυναμιτίζουν τη συναινετική μας διάθεση για την αντιμετώπιση των σημαντικότατων προβλημάτων του δήμου.
Φαίνεται πως ο δήμαρχος επέλεξε το δικό του μοναχικό δρόμο και ευχόμαστε αυτό να μην έχει δυσάρεστες και οδυνηρές συνέπειες για τη Φλώρινα που όλοι αγαπάμε.
Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, που διαβάζοντας τις δύο δηλώσεις μπορούν να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα. Γι’ αυτό και δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω στις προσωπικές αναφορές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: