Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κέικ κάστανο με σάλτσα λευκής σοκολάτας

Η πρόταση του BLOGS για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Προετοιμασία: 45-60 λεπτά, Μαγείρεμα: 30-45 λεπτά
Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. ζάχαρη άχνη
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ. γλυκού βανίλια
300 γρ. αλεύρι
200 γρ. κάστανο κομπόστα
100 γρ. σταφίδες ξανθές
250 ml γάλα
1 κομμάτι παντεσπάνι
9 αβγά
      για τη σάλτσα:

Τρόπος παρασκευής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ


ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Η ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

BACK TO WINTER TIPS

Α. Ελέγξτε και εξοπλίστε κατάλληλα το αυτοκίνητο σας

1. Αλλάξτε, εφόσον έχετε τη δυνατότητα, τα ελαστικά σας με χειμερινά ελαστικά. Η ειδική σύνθεση γόμας και το «ειδικής χάραξης» προφίλ διασφαλίζουν μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, όταν οδηγείτε στο χιόνι ή και γενικά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

2. Προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα αντιπηκτικού στο ψυγείο της μηχανής, αλλά και κατάλληλο πρόσθετο αντιπηκτικό στο δοχείο της πλυστικής συσκευής. Θα προστατέψει το αυτοκίνητό σας από τον πάγο και τη διάβρωση.