Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ taxalia.blogspot.com

 ΈΝΑ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΊΤΑΙ ΈΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΜΈΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΕΙ ΑΔΙΆΦΟΡΟΥΣ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΛΉΡΗ ΕΙΚΌΝΑ.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΡΊΣΗ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει πλάκα το Vinozito !
Αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,  (θυμάστε τον άρθρο ποταμό για τον Πάγκαλο;),
http://www.vinozito.gr/news/2009/december18_g.asp

http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_2035.html
-αφού, μας είπαν ότι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές (εδώ)
διαπιστώνουμε, ότι τα περισσότερα στελέχη του, κατεβαίνουν ! Με ποιόν λέτε; Με το...

 ΠΑΣΟΚ !
Με το συνδυασμό της κυρίας ΟΛΓΑΣ ΜΥΛΩΝΑ-ΜΟΥΣΙΟΥ στη Φλώρινα, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.
Δεν πιστεύω να τολμά κανείς να το αμφισβητεί; Κυρία Μούσιου, δημοκρατικό σας δικαίωμα είναι να βάζετε όσα στελέχη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ θέλετε στο ψηφοδέλτιό σας, αλλά και ημών είναι υποχρέωση, να το λέμε, αφού πρώτα θυμίσουμε τι έλεγαν για το ΠΑΣΟΚ, οι Ουρανοταξίτες.
Εκτός αν, οι Αναστασιάδης, Δήμτσης, Πούγιος, Πασόης και λοιποί που κατεβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ, σε Φλώρινα και Έδεσσα, αποκηρύξουν όσα είναι γραμμένα στην ιστοσελίδα του vizonito εναντίον του ΠΑΣΟΚ και μας πουν ότι δε συμφωνούν.
(Το ίδιο συμβαίνει και στην Αριδαία, όπου το Ν.1 πρωτοπαλήκαρο του Vinozito κατεβάινει με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.)
ΠΗΓΗ http://taxalia.blogspot.com/2010/10/vinozito_27.html

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ
Υποψ. Δημάρχου Φλώρινας
Συνδυασμός «ΦΛΩΡΙΝΑ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Την εβδομάδα 24/10-31/10 της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε η υποψήφια Δήμαρχος Όλγα Μούσιου-Μυλωνά και μέλη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος», επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες Κορυφής, Τριβούνου, Αλώνων, Σκοπιάς, Βεύης, Λόφων, Σ.Σ. Βεύης, Σιταριάς, Παλαίστρας, Ιτιάς, Νεοχωρακίου, Αχλάδας, Σκοπού, Κολχικής, Περάσματος, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Βαρθολομαίου, Φλαμπούρου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού, Πολυποτάμου, Τροπαιούχου, Υδρούσας, Άνω Υδρούσας, Δροσοπηγής και Αμμοχωρίου, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους για θέματα ζωτικής σημασίας των κοινοτήτων τους. Στη γόνιμη επικοινωνία με τους κατοίκους αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσιάστηκε μέρος του προγράμματος που αφορά τις συγκεκριμένες περιοχές.

Ομιλία και φωτογραφίες απο τα εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Φλώρινας της ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ

Αξιότιμη κ. Υφυπουργέ Εσωτερικών, Ηλεκτρονικής Διοίκησης και Αποκέντρωσης,





Αγαπητή φίλη κυρία Θεοδώρα Τζάκρη
Σας καλωσορίζω στη Φλώρινα,
στην πόλη των μουσικών και των ζωγράφων,
στην πόλη με τις μυρωμένες φλαμουριές και τους εγκάρδιους ανθρώπους,
στην ΦΛΩΡΙΝΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Στη Φλώρινα, που, όπως όλη η Ελλάδα, πάλλεται στους ρυθμούς των προεκλογικών δραστηριοτήτων και σαν ώριμο άνθος ανοίγει τα πέταλά της στο καινούριο που έρχεται, στη μεγάλη αλλαγή του αυτοδιοικητικού σκηνικού του νέου διευρυμένου Δήμου.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Προκλητική συμπεριφορά της Δημάρχου Βέροιας

Προκλητική συμπεριφορά.
Γιορτή, δήθεν, η 28η Οκτωβρίου. Το «δήθεν», δεν αφορά όλους.  Αφορά όμως και την υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, την επι τέσσερα χρόνια Δήμαρχο της πόλης. Στην πλατεία ωρολογίου, γινόταν πάντα οι εκδηλώσεις μνήμης των επετείων. Καταθέσεις στεφάνων, κλπ. Εφέτος, η Δήμαρχος, νοίκιασε την μισή πλατεία σε ιδιώτες για παγοδρόμιο. Το παγοδρόμιο, στήθηκε στις 27 Οκτωβρίου. Αν και δημιουργήθηκε θέμα από ενδιαφερόμενους φορείς, τελικά η τελετή έγινε σε μια γωνιά της πλατείας, μπροστά στο μνημείο. Στριμώχτηκαν όλοι, προς χάριν του παγοδρομίου. Τα φανταράκια του αγήματος, έκαναν «παρουσιάστε», στο σιντριβάνι μπροστά τους. Στην πρώτη σειρά των … επισήμων, η κυρία Ουσουλτζόγλου,

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 Ανάλυση για τους Πράσινους(στη Θράκη μιλά για μουσουλμανική μειονότητα, στη Θεσσαλονίκη για Ουράνιο Τόξο και Σκοπιανούς, στην Ήπειρο για Τσάμηδες.)


Ένα κριτικό κείμενο για την Πολιτική Οικολογία και τον ρόλο των πράσινων κομμάτων, στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
Ακολουθούν περίληψη του άρθρου, και εδώ ο σύνδεσμος για τη σελίδα με το πλήρες άρθρο, το οποίο περιέχει βίντεο και συνδέσμους προς αναφορές τεκμηρίωσης και πηγές πληροφόρησης.
 

1. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Από την ίδρυση του κόμματος των «Οικολόγων Πρασίνων» το 2003 μέχρι σήμερα, παρατηρείται μία έντονη πολιτική και φραστική διασύνδεση με τους Ευρωπαίους Πράσινους (το "κόμμα των Ευρωπαίων Πρασίνων", "το Ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα", "τα Ευρωπαϊκά πράσινα κόμματα"). Κάποιοι από τους «Οικολόγους Εναλλακτικούς» του 1989-90, μετά την εκλογική τους πανωλεθρία, έστρεψαν εκτός συνόρων τις πολιτικές τους βλέψεις προς τους Ευρωπαίους Πράσινους. Μια επισταμένη ματιά στη σύγχρονη Ευρωπαϊκή