Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΛΩΡΙΝΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του διαδικτύου,
βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη κοινωνική, οικονομική και πολιτική συγκυρία. Έχουμε όλοι χρέος, ευθύνη και ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην αλλαγή πορείας της χώρας και της Φλώρινας για ένα καλύτερο αύριο.

Αξιοποιώντας το facebook, ως μέγιστο εργαλείο επικοινωνίας και διάδοσης ιδεών και προτάσεων, καλώ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ''ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ''

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες το όνομα του συνδυασμού του ΓΙΆΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ γαι το νέο ΔΉΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ είναι Αναπτυξιακή Πορεία
Νικολάου Χάσου 23
Φλώρινα.

Επιστολή Προς την Υπουργό Παιδείας απο την Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Επιστολή
Προς την Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Άννα Διαμαντοπούλου


Φλώρινα, 28-9-2010

Αξιότιμη κ. Υπουργέ,

Με αφορμή την αναστολή λειτουργίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2010 με πρωτοβουλία του Συλλόγου των φοιτητών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πραγματοποίηση ελάχιστων αποσπάσεων εκπαιδευτικών στο εν λόγω Τμήμα, σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε το θέμα και, στο πλαίσιο της ορθολογικής κατανομής των εκπαιδευτικών, να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του Τμήματος σε αποσπασμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η Πρακτική άσκηση των φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας είναι μια σημαντική διάσταση του

Οι αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Δακή

Τελικά πήρε την τελική απόφαση για τους εκλεκτούς του περίγυρου του, ο κύριος Δακής.
Οι  αντιπεριφερειάρχες λοιπόν του Γιώργου Δακή είναι οι κ.κ Γεώργιος Δασταμάνης ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών), Σαββόπουλος Δημήτριος ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), Γιάννης Σόκουτης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Δημήτριος Ηλιάδης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Είναι επιλογές που σηματοδοτούν τη μεγάλη κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της Περιφέρειας μας με συνέχεια, συνέπεια, όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για καλύτερες μέρες.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ?

Ακόμα να κατασταλάζουν στην Νέα Δημοκρατία για το ποιος θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας στο συνδυασμό του υποψήφιου αιρετού περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργο Δακή.
Μέχρι το μεσημέρι την θέση την κατείχε ο Χρήστος Ευαγγέλουυ με το οποίο επικοινώνησε ο ίδιος ο Δακής για να του ανακοινώσει  ότι τελικά την θέση την καταλαμβάνει ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ?

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον ΧΡΗΣΤΌ ΕΥΑΓΓΈΛΟΥ να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει την θέση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στο συνδυασμό του υποψήφιου αιρετού περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργο Δακή.

 Παρακάτω ένα σύντομο βιογραφικό του Χρήστου (ΤΆΚΗ) Ευαγγέλου.