Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ

Ο Θεόδωρος Σουμπάσης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ με ανερχόμενο μέλλον στα πολιτικά του νομού  μέσα από υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο εξέφρασε φανερά την υποστήριξη του στο πρόσωπο της κας Όλγας Μουσιου για τον νέο Δήμο Φλώρινας.
Συγκεκριμένα αναφέρει επί λέξη :
Όλγα, καλή επιτυχία!
Είμαι δίπλα σου σε αυτόν τον αγώνα που είμαι βέβαιος ότι θα είναι νικηφόρος. Για να αλλάξει επιτέλους σελίδα ο τόπος μας!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μιχάλης Τσώτσκος : Πυρά εναντίον όλων ........

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό τύπο ο ΜΙΧΆΛΗΣ ΤΣΩΤΣΚΟΣ  αναφέρθηκε στα πάντα που αφορούν τις τοπικές πολίτικες εξελίξεις ,πρόσωπα,χρίσματα και διαδικασίες.
 Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σαν Μιχάλης Τσωτσκος   κυρίως για  λόγους ηθικούς άλλα και πολίτικους δεν στηρίζει κανέναν από τους υποψηφίους Ασπρίδη και Μούσιου
και ότι νιώθει οίκτο και λύπηση για το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ή καλύτερα για το πως κατάντησαν τα τοπικά στελέχη μετά από όσα έγιναν ή μάλλον όσα δεν έγιναν με την διαδικασία της νομαρχιακής που αν και συνεδρίασε η βούληση της δεν μεταφέρθηκε πότε στην Αθήνα ούτε γραπτώς ούτε προφορικώς.
Ευθείες βολές έριξε για τον ρολό που έπαιξαν σε αυτό ο κ. Κεχαγιας, ο κ Ναουμ και ο κ. Λιανης  και ότι η κα Μουσιου επιλέχθηκε γιατί τάχτηκε στις εσωκομματικές στο πλευρό του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  και τόνισε ότι όλοι η θεσμικά εκλεγμένοι ΠΑΣΟΚ είναι υποχρεωμένοι και πρέπει να την στηρίξουν αλλιώς πρέπει να διαγράφουν από το κόμμα.
Και τέλος είπε όπου έχει διάσπασή υπάρχει και ήττα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ....

Πάλι φωτιά στην χωματερή της Βέροιας στην κοίτη του Αλιάκμονα.

Και τι έγινε μήπως; Μόνο αυτό μπορεί να πεί κάποιος. Ούτε να εξοργιστεί, ούτε να καταγγείλει. Εξ΄άλλου, δεν υπάρχει Δημόσια αρχή, ή κρατικός φορέας που μπορεί να καταγγείλει. Χάθηκε πιά ο λογαριασμός για το πόσες φορές πήρε φωτια και αυτή η χωματερή. Περίπου δέκα φορές τα τελευταία χρόνια. Έγιναν και μηνύσεις εδώ και τρία χρόνια και βέβαια, αγνοείται η τύχη τους. Μια αυθαίτερη και παράνομη χωματερή και του Δήμου Βέροιας, μέσα στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα, συνεχίζει να υφίσταται και κάθε τόσο να καίγεται, με πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην Δημόσια υγεία. Ο Δήμος Βέροιας και ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων, πλήρως αδιάφοροι