Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσα χρωστούν οι δήμοι της ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις τράπεζες

Το BLOGS μας  δημοσιεύει τους αναλυτικούς πίνακες με τα χρέη των δήμων της ΦΛΩΡΙΝΑΣ  μόνο προς το τραπεζικό σύστημα

ΛΑ.Ο.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
 Δελτίο τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
 Δελτίο Τύπου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Αθήνα, 09/09/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ
ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στη
σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα Γραφεία του
Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ανακοίνωσε τα ονόματα
των υποψηφίων Περιφερειαρχών που στηρίζει ο Λαϊκός
Ορθόδοξος Συναγερμός.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε:
«Η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής. Όλο το Κόμμα είναι
εδώ, σαφώς ενωμένο και επαρκώς προετοιμασμένο για
την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι «θυσίες» των πολιτικών για την οικονομική κρίση

ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΛΩΡΙΝΗΣ


Οι «θυσίες» των πολιτικών για την οικονομική κρίση

Την ώρα που ο ελληνικός λαός δεινοπαθεί να επιβιώσει από τα Νέα Μέτρα, κάποιοι τον αγνοούν και συνεχίζουν να ζούνε προκλητικότατα ως «βασιλικότεροι του Βασιλέως».
-Ποιος δεν θυμάται αλήθεια εκείνο το ταμείο φτώχειας όπου καλούσαν τον καθένα μας να καταθέσει κάτι απο το υστέρημα του; ( εκτός βέβαια της πλειοψηφίας των ιδίων).
-Ποιός πολίτης δεν θυμάται τότε που έβγαιναν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και διέδιδαν ότι οι βουλευτές έχασαν το 40% των αποδοχών τους σύμφωνα με τις πρόσφατες περικοπές;
Βέβαια αυτό το 40% ήταν

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

155 μετανάστες ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές στο Ν ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Αναλυτικά σε κάθε δήμο

Για πρώτη φορά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ψηφίζουν 155 ομογενείς και μετανάστες που ζουν νόμιμα και μακροχρόνια στην ΦΛΩΡΙΝΑ-Ελλάδα. Από αυτούς, οι 59 ψηφίζουν στο δήμο ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Δείτε αναλυτικά τον ακριβή αριθμό των εγγραφέντων σε κάθε δήμο, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, έχει ως εξής:

5001 ΑΕΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 4

5002 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 22
5008 ΝΥΜΦΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 1
5009 ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 23
5010 ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 25
5011 ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 21
5012 ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 59

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΤΚΟΥ ΣΤΟ ΦΟΟΦ

Σε λίγο θα πραγματοποιηθεί στο ΦΟΦ συγκέντρωση πολιτικών φίλων και μη του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΤΣΚΟΥ όπου θα ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του μετά και απο την στήριξη της ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ απο το ΠΑΣΟΚ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει ορατό τον εκλογικό καταποντισμό στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γεωπόνου Γιάννη Παπαιορδανίδη, μια και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη άρνηση για την συμμέτοχη στις θέσεις αντιπεριφερειαρχών και όπου χτυπάει πόρτα ο ΤΣΟΥΡΑΣ  ακούει ένα βροντερό ΌΧΙ συνέπειες του χειρισμού για την ανάδειξη του υποψήφιου,
Συγκεκριμένα τηλεφώνησε (τσουρας) σε πολιτευτή ''παλιο''-''νεο'' του ΠΑΣΟΚ στη  ΦΛΏΡΙΝΑ και δέχτηκε ένα βροντερό ΌΧΙ, και να ήταν μόνο αυτό πάλι καλά γιατί στην συνέχεια πρότεινε(τσουρας) την θέση του περιφερειάρχη αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ  μπορεί να  παραιτηθεί λόγω αδυναμίας συγκρότησης ψηφοδελτίου και για να δεχτεί όπως ήταν φυσικό ένα δεύτερο ΟΧΙ.

Παρουσίαση μέρους του προεκλογικού προγράμματος της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Φλώρινας» ενώ αναβλήθηκε για 2η φορά η παρουσιασή υποψηφίων

Στην  αίθουσα του ξενοδοχείου «Πλειάδες» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση παρουσίασης μέρους του προεκλογικού προγράμματος της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Φλώρινας» ενώ για δεύτερη φόρα αναβλήθηκε η παρουσίαση υποψήφιων αιτιολογώντας πως «επειδή υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις τον τελευταίο καιρό, μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μου, παρότι σε ποσοστό που υπερβαίνει το 70% ο συνδυασμός μας είναι ολοκληρωμένος, αποφασίσαμε όλοι μαζί να μην ανακοινώσουμε σήμερα ονόματα υποψηφίων, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες» αναμένοντας και τις επόμενες κινήσεις του ΤΣΟΤΣΚΟΥ και ΜΟΥΣΙΟΥ. (Σύμφωνα με την χωροταξική διάταξη των παρευρισκομένων βλέπουμε ότι το βάρος του αγώνα (πρωτοκλασάτοι) είναι αυτοί που καθόντουσαν στα πρώτα έδρανα και είναι ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΩΚΑΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΙΟΣ και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσμενής συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην ΜΟΥΣΙΟΥ.)
Ο επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας κ. Αιμίλιος Ασπρίδης ανέπτυξε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται το πρόγραμμα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «όλες οι προτάσεις που θα ακουστούν αποτελούν απλά μέρος του συνολικού προγράμματος μας και είναι στην ουσία ένα προσύμφωνο της Κίνησης μας με τους πολίτες του διευρυμένου δήμου, που τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση με στόχο την οριστική διαμόρφωση των προτάσεων και την οριστικοποίηση του προγράμματος μας». Οι άξονες αυτοί αφορούν στον τουρισμό, στις υποδομές, στην ενέργεια, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην ύδρευση και στην αποχέτευση.

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά Υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Εξαιρετική τιμή και ευθύνη αποτελεί για μένα η απόφαση του Προέδρου μας, Γιώργου Παπανδρέου, και των αρμόδιων οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου για το Δήμο της Φλώρινας στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου του 2010.
Η στήριξη αυτή που δόθηκε μετά από τις διαδικασίες του Κινήματός μας, στις οποίες συμμετείχα, βασίστηκε στα αποτελέσματα  πρόσφατης δημοσκόπησης σε όλο το εύρος του νέου Δήμου Φλώρινας και στη συνεκτίμηση της αυτοδιοκητικής πορείας μου τα τελευταία 12 χρόνια.
Είναι εξαιρετική η τιμή, γιατί είμαι μια από τις 7 υποψήφιες γυναίκες Δημάρχους που στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Γεώργιος Ε. Ψαλλίδας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό « Ανοιχτοί Ορίζοντες» του υποψηφίου δημάρχου κ. Μάκη Ιωσηφίδη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Φίλες και φίλοι , συνδημότες και συνδημότισσες του νέου Δήμου Αμυνταίου.

Με αυτήν μου την επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ο ¨Καλλικράτης¨ φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Η περιοχή μας, η περιοχή του ευρύτερου λεκανοπεδίου του Αμυνταίου, ένας τόπος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, απείρου κάλλους και προικισμένος από τη φύση θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα τη βοηθούσαν να αναπτυχθεί.

Κάνοντας μια περιοδεία σε όλο το νεοσύστατο δήμο, διαπιστώνει κανείς