Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο Ελληνικός λαός θα σας στείλει εκεί που πρέπει την στιγμή που πρέπει…!

Ετοιμάστε βαλίτσες...!


Κύριοι πολιτικοί που προδίδετε καθημερινά την πατρίδα μας, όλοι εσείς που επενδύσατε πάνω σε έναν κούφιο μηχανισμό της λαμογιάς και του ρουσφετιού για να εκλεγείτε ξανά και ξανά και να κλέψετε από τον κρατικό κορβανά ακόμα και το τελευταίο του Ευρώ… όλοι εσείς κύριοι της Βουλής, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αντιληφθείτε το μίσος και την αγανάκτηση των Ελλήνων!

Εσείς κύριοι των 2 μεγάλων κομμάτων αλλά και των μικρότερων, φέρατε την χώρα διαχρονικά στην κατάσταση της απόλυτης βύθισης. Κοιτάζατε αδίστακτα και αδηφάγα εδώ και δεκαετίες να αποκομίσετε το μεγαλύτερο δυνατό προσωπικό σας κέρδος αδιαφορώντας αν αυτό το προσωπικό κέρδος έκανε ζημιά στην πατρίδα μας, στον λαό ο οποίος βλακωδώς σας ψηφίζει, αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας.

Αισθάνεστε υπερήφανοι κύριοι του ψεύτικου «καθωσπρεπισμού»

Λατινικά Ρητά

Est autem fides credere quod nondum vides; cuius fidei merces est videre quod credis .

Πίστη είναι να πιστεύεις οτι δεν βλέπεις. Η ανταμοιβή είναι να βλέπεις τι πιστευείς.

Λατινικά Ρητά

‎'memento mori.Respice post te! Hominem te memento!'


Να θυμάσε το Θάνατο 'Κοίτα πίσω σου! Να θυμάσε ότι είσαι, απλά ένας άνθρωπος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Από την εποχή της Τουρκοκρατίας ήταν με τον ισχυρό (Τούρκους). Άρπαζαν έκλεβαν από τους χωριανούς και γείτονές τους. Έτσι είχαν και την γη, «αρπαγμένη» με την ανοχή των Τούρκων… Όταν οι «προστάτες τους εκδιώχτηκαν (1912-13) έζησαν εδώ με όλα τα προνόμια και χωρίς να τους πάρει κανείς πίσω τις (από παλιά κλεμμένες από χριστιανούς κατοίκους ) περιουσίες τους καθώς και τα προνόμια.



Φωτό: Ένοπλοι Τσάμηδες στο πλευρό των Γερμανων κατακτητών!!!
Το 1912-13 επικράτησε η Λατινική Γραφή στην Αλβανία με «Βέτο» του Πάπα της Ρώμης ενώ ήταν να «υιοθετήσει» η Αλβανία την Ελληνική γραφή.Ως τότε ο γειτονικός λαός δεν είχε γραφή

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ο ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

O Δήμαρχος Φλώρινας Στέφανος Παπαναστασίου έδωσε συνέντευξη τύπου, όπου ανακοίνωσε τις προθέσεις του σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο κ. Παπαναστασίου είπε στους δημοσιογράφους: «Οι προβληματισμοί και οι ενστάσεις για την έλλειψη σημαντικών προϋποθέσεων για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ με εκφράζουν, όπως και η απόφαση πολιτικών σχηματισμών και πολιτών να υπηρετηθεί ιδεαλιστικά ο θεσμός για να περιορίσουμε τα προβλήματά του από τις συγκυρίες και τα θεσμικά και να δημιουργήσουμε προοπτική για τον τόπο μας όλοι μαζί αθροίζοντας τις δυνάμεις μας. Τους καλώ όλους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, της οποίας επικεφαλής τίθεμαι ως συνέχεια της σημερινής παρουσίας μου στο Δήμο Φλώρινας».
ΠΗΓΗ από το πολύ καλό blog papagr http://papagr.blogspot.com/2010/07/blog-post_9170.html

Τέλεση θείας λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά μετά από 87 χρόνια


Άδεια για την τέλεση θείας λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά, στην επαρχία της Τραπεζούντας, έδωσαν οι τουρκικές αρχές στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μετά από 87 χρόνια. Ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού κ. Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ είχε ενημερώσει σχετικά το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, στα εγκαίνια του φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης στην Αγία Ειρήνη.

Το σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε στο Φανάρι προβλέπει ότι θα μπορεί κάθε χρόνο την ημέρα τη εορτής της Παναγίας, τον δεκαπενταύγουστο, να τελείται θεία λειτουργία στην ιστορική Μονή.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που έχει ήδη εγκαινιάσει