Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΤΣΟΤΣΚΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΡΡΕΟΝΤΑΙ

Έντονες αντιδράσεις από το Μιχάλη τον ΤΣΟΤΣΚΟ για όσα διαρρέονται περί αποχώρησης του από την διεκδίκηση του Δήμου και  καταλογίζει  τα όσα ακούγονται σε παπαγαλάκια του Ασπρίδη έτερο διεκδικητή του Δήμου.

Το θέμα είναι από ότι φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα βγήκαν τα μαχαίρια και μεν ο Ασπρίδης κάνει τα αδύνατα δυνατά ( με τη βοήθεια του Λιανη και νομαρχιακής ) να μην υπάρχει χρίσμα από το κόμμα (δεν το θέλει ) ο δε Τσότσκος το αντίθετο κατηγορεί το σύστημα Λιανή ότι μπλοκάρει την διαδικασία χρίσματος ( γιατί αν δοθεί έχει το πρώτο λόγο)
http://florinacity.blogspot.com/2010/06/blog-post_05.html
http://florinacity.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html
http://florinacity.blogspot.com/2010/05/2010.html
http://florinacity.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αύριο ανακοινώνει  σύμφωνα με πήγες από το στενό του πολιτικό περιβάλλον την υποψηφιότητα του για το Δήμο Φλώρινας ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ .
Και μάλιστα θα παρουσιάσει και  ένα κείμενο (διακήρυξη θέσεων και απόψεων) όπου το συνυπογράφουν αρκετοί δημότες επιφανείς και μη
Από ότι φαίνεται ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ μπαίνει γερά και ¨ επαγγελματικα΄΄  στην διεκδίκηση του Δήμου ( με την κρυφή  οργανωτική στήριξη του επιτελείου του  κύριου Λιάνη).
http://florinacity.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html
http://florinacity.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πληροφορίες από δημοσιογραφικά χείλη του Νόμου θέλουν τον Μιχάλη ΤΣΟΤΣΚΟ να αποχωρεί από την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου της Φλώρινας  για να αφήσει ανοιχτό το δρόμο για τον ...................... και για το καλό του κόμματος???????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΕΡΏΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΌΤΕ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΦΑΣΑΡΊΑ?????????????????????????????????? (συνεντεύξεις κλπ)
Ενώ από την αντίπερα όχθη ακούγεται ότι μπαίνει ζέστα ο Χρήστος ΕΥΑΓΓΈΛΟΥ  νυν αντινομάρχης και τέως δήμαρχος Δήμου Μελίτης.

Από ότι φαίνεται θα έχουμε θερμό καλοκαίρι παρότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις λένε το διαφορετικό και οι υποψήφιοι δεν θα κάνουν μπάνια άλλα θα λούζονταν από τον ιδρώτα τους.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πτολεμαΐδα 01/06/2010




ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΎΝ
-ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΖΕΡΒΟΥ


Αυξάνονται θεαματικά τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες, που θέλουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να πουλά τα εργοστάσια της ΔΕΗ, σε ιδιώτες επενδυτές του εξωτερικού. Τα λιγνιτικά και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια πωλούνται άμεσα ενώ το δίκτυο διανομής προσχηματικά θα ανήκει στο κράτος μέσω της ΔΕΗ, αλλά θα εξυπηρετεί τους ιδιώτες παραγωγούς.
Το υπέδαφος της χώρας, τα ποτάμια, τα μεγάλα δίκτυα που με τόσο κόπο έφτιαξε ο Ελληνικός λαός, παραχωρούνται σήμερα στις απαιτήσεις της Τρόικας απ΄τον πρωθυπουργό κ. Γ Παπανδρέου ο οποίος λειτουργεί ως απλός Νομάρχης ενός ακριτικού νομού της Ευρώπης.

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

">

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΟΓΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 30-05-2010
ΨΗΦΙΣΑΝ 106
ΛΕΥΚΑ 4
ΑΚΥΡΑ 3
 ΕΓΓΥΡΑ99




1. ΑΣΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 44

2. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 55


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων της Ν.Δ.