Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Γιατί φωνασκείτε ραγιάδες ?


Για να εξηγούμαστε πριν συνεχίσω, θα πω για άλλη μια φορά πως τις μεγαλύτερες ευθύνες για το σημερινό χάλι τις έχουν οι πολιτικοί και ιδιαίτερα όσοι αποφάσισαν την άνευ όρων παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.


Όμως αγαπητοί φίλοι...

Ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί;

Δεν είναι αυτοί που ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ψηφίζαμε όλα αυτά τα χρόνια;

Δεν είναι αυτοί που τους δώσατε 43% στις τελευταίες εκλογές επειδή ελπίζατε ότι θα κάνετε άλλη μια αρπαχτή και ότι θα φάτε με χρυσά κουτάλια καθώς "λεφτά υπήρχαν";

Δεν είναι όλοι αυτοί που δεκαετίες τώρα έκαναν όλα τα σκάνδαλα με κάποιους από όλους εμάς συμμέτοχους;

Δεν είναι όλοι αυτοί που μόλις πήγαιναν να προτείνουν μια ριζική αλλαγή που θα έθετε υπό αμφισβήτηση τα κακώς ευνοούμενα "κεκτημένα δικαιώματα" όλοι εμείς βγαίναμε στους δρόμους απαιτώντας τη διατήρηση της αρρωστημένης πραγματικότητας;

Δεν είναι όλοι αυτοί που μόλις τολμούσαν να πούνε τη σκληρή αλήθεια για την κατάσταση της χώρας όλοι εμείς τους μαυρίζαμε και τους θέταμε στο περιθώριο;

Δεν είμαστε όλοι εμείς που αντιδρούσαμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα σ΄αυτή τη χώρα.

Δεν είμαστε όλοι εμείς που συνωστιζόμασταν στα βουλευτικά γραφεία για ένα ρουσφέτι και μια εξυπηρέτηση;

Δεν είμαστε εμείς που αισχρά και τιποτένια κοιτούσαμε όλα αυτά τα χρόνια την πάρτη μας αδιαφορώντας για τους άλλους και για τα εγκλήματα που συντελούνταν όταν απαιτούσαμε τη διατήρηση των "κεκτημένων" μας;

Δεν είμαστε όλοι εμείς που ακόμα και σήμερα ευλογούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου που μας έδωσε γλυκό φαΐ ξεχνώντας να αναφέρουμε ότι ήταν κλεμμένο φαΐ που μας το ζητάνε τώρα πίσω;

Δεν είμαστε όλοι εμείς που ως ραγιάδες σε κάθε εκλογή τρέχαμε πίσω από τον Αγά που θα μας έταζε τα περισσότερα;

Αγαπητοί φίλοι ακόμα κι αν δεν είμαστε όλοι εμείς, είναι οι περισσότεροι από εμάς που συντήρησαν και γιγάντωσαν αυτήν την κατάσταση για δεκαετίες ολόκληρες.

Όλοι έχουμε ευθύνες για το σημερινό κατάντημα είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε είτε όχι.

Ασφαλώς και οι πολιτικοί έχουν τις μεγαλύτερες και θα πρέπει πρώτα να "πέσουν" τα δικά τους κεφάλια.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλους εμάς.

Εάν δεν αποδεχθούμε και τα δικά μας λάθη και εάν δε μας γίνει συνείδηση ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ!


πηγή http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_8457.html

Το τεστ pasok-IQ θα μας σώσει...

Τεστ ευφυίας και Εξεταστική επιτροπή στον Γιώργο Παπανδρέου για να δουμε τι τρέχει με αυτό το κεφάλι;


α....

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Κοζάνη 4/5/2010

του Άρη Βατάλη
μέλος ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η 2η ΜΑΗ του 2010 αποτελεί πλέων την πιο «μελανή» σελίδα της Νεότερης ιστορίας της Ελληνικής κοινωνίας και της εργατικής τάξης. Είναι μια μέρα «Κοινωνικού πένθους» για τα όνειρα και τις ελπίδες, που σβήνουν από τη γενιά των Ελλήνων. Τα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση γυρνάνε τη χώρα στην δεκαετία του 50 αναγκάζοντας τους πολίτες της να ζήσουν έναν εργασιακό μεσαίωνα, μέσα σε συνθήκες φτώχειας, ανέχειας και κοινωνικής εξαθλίωσης.
΄΄Κλαίγοντας κάθε βράδυ΄΄ και ΄΄εμφανώς ζορισμένος με επιχείλιο έρπητα΄΄, για τα επώδυνα μέτρα που αναγκάζετε!! να επιβάλει ο Γ. Παπανδρέου, ανακοίνωσε σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ με αντίτιμο μια "θεραπεία" πρωτοφανούς λιτότητας. Προβαίνει σε ένα «πακέτο» το οποίο ως προχθές το απέκλειε ως επιζήμιο και αχρείαστο. Παίρνει δραστικά μέτρα περιστολής, πολύ χειρότερα από όσα ήδη πάρθηκαν και τα οποία ως προχθές κρίνονταν απολύτως “επαρκή”. Όλα αυτά χωρίς καμία διαβούλευση με την κοινωνία, με τους φορείς της και τα συνδικάτα.
Ο πρωθυπουργός και οι μαθητευόμενοι ΄΄μάγοι΄΄ του υπουργικού συμβουλίου διαβεβαίωναν ότι

Παρελθόν ο παραδοσιακός πίνακας στο Λέχοβο Φλώρινας


Παρελθόν αποτελεί ο μαυροπίνακας των παιδικών μας χρόνων στο δημοτικό σχολείο του ακριτικού Λέχοβου στη Φλώρινα, καθώς ο διευθυντής και δάσκαλός του σχολείου Σταύρος Πασπάλης έστειλε τους μαυροπίνακες του σχολείου στην αποθήκη και τους αντικατέστησε με υπερσύγχρονους διαδραστικούς πίνακες.

Μάλιστα, εδώ και 2 εβδομάδες κάθε τάξη του σχολείο διαθέτει το δικό της διαδραστικό πίνακα.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΤΕ.

">
Στο βίντεο φαίνεται πως σχεδιάζουν οι εξωτερικές μυστικές υπηρεσίες την υποδούλωση των κρατών - ειδικά αυτών που έχουν πηγές με ενεργειακά αποθέματα

Το αληθινό πρόσωπο του νέου «Καλλικράτη»

Με Δούρρειο Ίππο τον "Καλλικράτη" το νέο ΠΑΣΟΚ διαγράφει οριστικά και αμετάκλητα με μια μονοκοντυλιά όση Ιστορία δεν έπεσε στα χέρια της Ρεπούση. Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση δεν καταργεί μόνο τα μέχρι σήμερα γνωστά σύνορα της χώρας, καταργεί την ιστορία και τον πολιτισμό και βάζει την Ελλάδα σε νέες μεγαλύτερες εθνικές περιπέτειες...
Το πολυδιαφημισμένο σχέδιο "Καλλικράτης" για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, διαγράφει την παραδοσιακή ονοματοδοσία περιοχών σε όλη την χώρα, μουτζουρώνει συμβολισμούς που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν ψηλα το ηθικό του ελληνικού λαού, εξαφανίζει από τους νέους χάρτες δεκάδες δήμους με τεράστια Ιστορία και προσφορά στην πατρίδα.
Ταυτόχρονα, με την νέα διοικητική διαίρεση της χώρας σε 370 δήμους [από 1.034], 13 αιρετές περιφέρειες [από 76 νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις] και επτά γενικές διευθύνσεις [από 13 κρατικές περιφέρειες] και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ο.ΞΙ.Φ : Prespa Camp 2010


Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας και η προπονητική του ομάδα, διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας στην Πρέσπα.


Χώρος
Ο Εθνικός Δρυμός των Πρεσπών είναι ένας από τους 10 στην Ελλάδα. Προστατεύεται από την Συνθήκη NATURA 2000 και έχει χαρακτηρισθεί ως ένας από τους εναπομείναντες παραδεισένιους τόπους στον κόσμο.
Το Κάμπ φιλοξενείται στο «ΠΑΤΟΥΛΕΙΔΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» του Δήμου Πρεσπών. Αποτελείται από το Κλειστό Γυμναστήριο με 20 πίστες ξιφασκίας, γήπεδο ποδοσφαίρου και αίθουσα ενδυνάμωσης.
Οι συμμετέχοντες, κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ετήσιες πολιτιστικές «ΠΡΕΣΠΕΙΑ» στο Νησάκι του Αγίου Αχιλλείου..

Περίοδος

Ο.ΞΙ.Φ : «Κύπελλο Άνοιξης»


Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας ανακοινώνει ότι η διοργάνωση του εξ αναβολής περιφερειακού κυπέλλου Παμπαίδων – Παγκορασίδων με την ονομασία «Κύπελλο Άνοιξης» θα γίνει το Σάββατο 8 Μαΐου 2010, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: