Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΧΟΒΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01 Κ ΩΡΑ 12μμ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΗΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6980127006 
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Μ υριων ''Ηρωων κ Μαρτυρων''αιμα,
Α θανατο εχει γραψει το ονομα σου
Κ αι το χρυσο που σε στολιζει στεμμα,
Ε λληνικο δηλωνει το εμβλημα σου.
Δ εν εχει θεση στην ιερη την γη σου,
Ο ποιος καρδια δεν εχει ελληνικη.
Ν αος του Αριστοτελη ειν'η ψυχη σου,
Ι νδαλμα τ' Αλεξανδρου σου η μορφη.
Α λλοιμονο σ'αυτους που θα'ναι εχθροι σου.

Ευχαριστούμε το αναγνώστη που μας απέστειλε αυτούς του όμορφους στίχους για την Μακεδονία μας , στίχοι που πρέπει να είναι στην κάρδια όλων μας ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που περνάει  ο τόπος μας.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !!!!!!!!

Χαρά ,γέλιο ,διασκέδαση αλλά και πολλές τούμπες στο παγοδρόμιο Φλώρινας όπου κάθε μέρα
γεμίζει από νεολαία.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 8μ.μ 0 oC

Μικρή η κίνηση στο πεζόδρομο της Φλώρινας 8:00 μμ  ίσως και εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε 0 οC .

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ


Η Αστυνομική Διεύθυνση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Φλώρινας συνδιοργανώνουν ετήσιο χορό, την Τσικνοπέπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ» (διασταύρωση Αρμενοχωρίου).



ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Όμορφες χειμωνιάτικες φωτογραφίες
απο το χωριό Παπαγιάννη Φλώρινας του Δήμου Μελίτης.

 Ευχαριστούμε τον άγνωστο αναγνώστη που μας τις απέστειλε.



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές (26 Ιανουαρίου 2010) στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ, στη Φλώρινα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του πολιτευτή Σταύρου Παπασωτηρίου για το έτος 2010.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν φίλοι,συνεργάτες και συναγωνιστές του Στάυρου Παπασωτηρίου.
Ο Σταύρος Παπασωτηριου αφού ευχαρίστησε το κόσμο που τον στήριξε και τον στηρίζει τόνισε ότι η πολιτική προοπτική της ΝΔ είναι ξεκάθαρη και ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ με όλες μας της δυνάμεις για να βγούμε από την εσωστρέφεια και να επιστρέψει η παράταξη σε νέες νίκες, οργανωτικά ανανεωμένη και ιδεολογικά κυρίαρχη.
και συνέχισε λέγοντας ότι ο δρόμος αυτός ανοίγει από την ανασυγκρότηση του κόμματος μέσα από Συνέδριο Θέσεων και Αρχών της ΝΔ μέσα στους επόμενους μήνες, όπου θα ολοκληρώσουμε το διάλογο και θα καταλήξουμε σε μεγάλες τομές για την αναγέννηση της παράταξής μας.
Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την δημιουργία επικεφαλών θεματικών ενοτήτων( ενέργειας, υγείας, ασφάλειας, νέων τεχνολογιών,αγροτικής ανάπτυξης,νεολαίας...) για την παρακολούθηση καλύτερα των προβλημάτων του Νομού Φλώρινας με σκοπό την παρουσίασή ολοκληρωμένων προτάσεων στη κοινωνία.
Τέλος σημείωσε ότι θα κλείσει προσωρινά το πολιτικό του γραφείο ώσπου να βρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος και ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται συχνότερα.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Φλώρινα: Συνάντηση Νομάρχη-αγροτών


Με τους αγρότες των μπλόκων και τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών συναντήθηκε ο Νομάρχης Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Παρασκευή.
Κύριο θέμα της συνάντησης, ήταν η συζήτηση των προβλημάτων των αγροτών, τα οποία τους έχουν οδηγήσει σε κινητοποιήσεις και στο κλείσιμο των δρόμων.
Ο Νομάρχης δήλωσε, ότι θα σταθεί δίπλα στους αγρότες του Νομού μας, σε κάθε τους κίνηση, σε κάθε τους διεκδίκηση και σε κάθε τους κινητοποίηση. Ανέφερε δε, ότι σε περίπτωση που θα επισκεφθούν την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, θα είναι μαζί τους, προκειμένου να ενημερωθεί ακριβώς η κ. Υπουργός, για τα σημαντικά προβλήματα των αγροτών του ακριτικού μας Νομού. Ανέφερε δε, ότι εάν υπάρξει η δυνατότητα από τον Τοπικό Πόρο, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, θα ενισχύσει οικονομικά την Ε.Α.Σ. Φλώρινας.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:OO ΜΜ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ