Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσίαση μέρους του προεκλογικού προγράμματος της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Φλώρινας» ενώ αναβλήθηκε για 2η φορά η παρουσιασή υποψηφίων

Στην  αίθουσα του ξενοδοχείου «Πλειάδες» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση παρουσίασης μέρους του προεκλογικού προγράμματος της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Φλώρινας» ενώ για δεύτερη φόρα αναβλήθηκε η παρουσίαση υποψήφιων αιτιολογώντας πως «επειδή υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις τον τελευταίο καιρό, μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μου, παρότι σε ποσοστό που υπερβαίνει το 70% ο συνδυασμός μας είναι ολοκληρωμένος, αποφασίσαμε όλοι μαζί να μην ανακοινώσουμε σήμερα ονόματα υποψηφίων, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες» αναμένοντας και τις επόμενες κινήσεις του ΤΣΟΤΣΚΟΥ και ΜΟΥΣΙΟΥ. (Σύμφωνα με την χωροταξική διάταξη των παρευρισκομένων βλέπουμε ότι το βάρος του αγώνα (πρωτοκλασάτοι) είναι αυτοί που καθόντουσαν στα πρώτα έδρανα και είναι ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΩΚΑΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΙΟΣ και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσμενής συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην ΜΟΥΣΙΟΥ.)
Ο επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας κ. Αιμίλιος Ασπρίδης ανέπτυξε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται το πρόγραμμα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «όλες οι προτάσεις που θα ακουστούν αποτελούν απλά μέρος του συνολικού προγράμματος μας και είναι στην ουσία ένα προσύμφωνο της Κίνησης μας με τους πολίτες του διευρυμένου δήμου, που τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση με στόχο την οριστική διαμόρφωση των προτάσεων και την οριστικοποίηση του προγράμματος μας». Οι άξονες αυτοί αφορούν στον τουρισμό, στις υποδομές, στην ενέργεια, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην ύδρευση και στην αποχέτευση.

Περισσότερα  http://politesflorinas.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ομιλία του την 5 Σεπτ 2010 ο Ασπρίδης είπε «εμείς δε ζητούμε τα χρίσματα από τα κόμματα. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει οι κομματικές πεποιθήσεις του καθενός από εμάς να είναι εμπόδιο στο να συγκροτήσουμε μια επιτελική ομάδα η οποία θα μπορέσει να προωθήσει, αξιοποιώντας την εμπειρία, τις προτάσεις μας. Εύχομαι καλό αγώνα στους υποψηφίους που χρίστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και σε όποιον άλλον αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει. Νομίζω ότι χρειάζονται άνθρωποι που θεωρούν ότι είναι ικανοί να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για τον τόπο». Αυτά τα είπε όμως αφού δόθηκε το χρίσμα στην Μούσιου...
Προχθές ο Λιάνης, στην συνέντευξη τύπου ανέφερε (την άλλη μέρα έγινε της "........ το κάγκελο" στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας)ότι από κοινού Λιάνης, Κεχαγιάς (Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Ναούμ Χρ.(Μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ) πρότειναν στην επιτροπή εκλογών του ΠΑΣΟΚ τον Ασπρίδη για το χρίσμα!!!!
"Ψιλό γαζί" από τους μάγκες μας...
Άβυσος η ψυχή τους...