Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

2α Βραβεία Μπάμπη Ρόζα


Την Πέμπτη 19 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ετήσια εκδήλωση της εφημερίδας «Ματιές Στα Σπορ», με την επωνυμία «Βραβεία Μπάμπη Ρόζα», προς τιμή του μεγάλου αυτού φίλου του ΠΑΣ Φλώρινα, αλλά και του τοπικού αθλητισμού, όπου θα βραβεύσει τους καλύτερους της περασμένης χρονιάς, όπως και ανθρώπους που συνεισέφεραν στον τοπικό αθλητισμό.


Στην εκδήλωση θα βραβευτεί ο πρώτος σκόρερ της περιόδου 2009-10 της Α’ ...Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φλώρινας, Δημήτρης Αναστασιάδης, η πρωταθλήτρια ομάδα της περιόδου 2009-10 της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φλώρινας, Άρης Λόφων, ο πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής και άξιος εκπρόσωπος του Φλωρινιώτικου ποδοσφαίρου, Ηλίας Σολάκης, ο άνθρωπος που πήγε σε τέσσερις χειμερινές Ολυμπιάδες και έκανε τη χιονοδρομία της Φλώρινας να ακουστεί σε όλο τον κόσμο, Βασίλης Δημητριάδης και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ξιφασκίας που ξεπροβάλλουν και έφερε ήδη μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, η Σταυρούλα Δήμκου.

Η λαμπρή γιορτή του αθλητισμού θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» Palace και θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ, υπό την χορηγία των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: