Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πτολεμαΐδα 01/06/2010




ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΎΝ
-ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΖΕΡΒΟΥ


Αυξάνονται θεαματικά τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες, που θέλουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να πουλά τα εργοστάσια της ΔΕΗ, σε ιδιώτες επενδυτές του εξωτερικού. Τα λιγνιτικά και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια πωλούνται άμεσα ενώ το δίκτυο διανομής προσχηματικά θα ανήκει στο κράτος μέσω της ΔΕΗ, αλλά θα εξυπηρετεί τους ιδιώτες παραγωγούς.
Το υπέδαφος της χώρας, τα ποτάμια, τα μεγάλα δίκτυα που με τόσο κόπο έφτιαξε ο Ελληνικός λαός, παραχωρούνται σήμερα στις απαιτήσεις της Τρόικας απ΄τον πρωθυπουργό κ. Γ Παπανδρέου ο οποίος λειτουργεί ως απλός Νομάρχης ενός ακριτικού νομού της Ευρώπης.


Ο σημερινός Εθνικός κυβερνήτης δεν μπορεί να αντισταθεί .
Μόνος του στόχος είναι η ρευστότητα της αγοράς μέσω του δανεισμού για να προλάβουν να τακτοποιήσουν κεφάλαια και περιουσίες όσων πλούτισαν την τελευταία 20ετία.
Η περιοχή μας πλήττεται βάναυσα.
Την ίδια ώρα οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ κρύβονται.
Καμία επερώτηση στην βουλή, καμία ανοιχτή δήλωση στα μεγάλα ΜΜΕ, καμία ουσιαστική παρέμβαση, όταν οι ίδιοι πριν να γίνουν κυβέρνηση, για ελάχιστης αξίας ζητήματα ξεσήκωναν τον κόσμο. Θυμόμαστε όλοι του ηρωικούς αγώνες τους για μια μονάδα λιθάνθρακα στον Αστακό ή για τον νομικό διαχωρισμό της ΔΕΗ!!
Σήμερα ψελλίζουν υποτονικά, την άρνηση τους για τις πωλήσεις των μονάδων και φωνάζουν ανοιχτά το λιγότερο κακό!! σενάριο της περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ και της διάσπασής της.
Στην προσπάθεια τους να κρύψουν την παθητική τακτική τους, παρουσιάζουν ως μέγιστη κατάκτηση τις δηλώσεις Μπιρμπίλη και Ζερβού ότι, προς το παρόν!! δεν ΄΄τίθεται θέμα΄΄, χωρίς κανένας να διευκρινίζει πόσο γρήγορα αυτό το παρόν θα γίνει παρελθόν.
Άραγε ο συντοπίτης μας Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακων/νου έχει την ίδια άποψη;
Οι δηλώσεις Μπιρμπίλη θυμίζουν τις επαναλαμβανόμενες διαψεύσεις του Λοβέρδου για το ασφαλιστικό και τις απίθανες κολοτούμπες του εκ των υστέρων.
Αλήθεια παραιτήθηκε αυτός ή ακόμη;
Μην τους πιστεύετε!! Όλοι τους κινούνται στον παλμό της μεγάλης κολοτούμπας ΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄ του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, που μοναδικό στόχο είχε την κατάληψη της εξουσίας, με αντίτιμο την παράδοση της περιουσίας, της οικονομίας και της κυριαρχίας της χώρας στους ξένους συνεργάτες τους.


Στελέχη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: