Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2010 ΜΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Ενώ ακόμα ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ δεν έχει αποφασίσει το τελικό ποσοστό αυτοδυναμίας στη Φλώρινα οι υπόγειες διεργασίες έχουν πάρει φωτιά.


Πληροφορίες θέλουν ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος ΛΙΑΝΗΣ κατά την τελευταία επίσκεψη του στο Νομό μας εξέφρασε την υποστήριξη του στη υποψηφιότητα του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΤΣΚΟΥ !!!!! http://florinacity.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
Άραγε γιατί ο κος ΛΙΑΝΗΣ αρνείται το πολιτικό του παιδί  τον Δήμαρχο περάσματος κο ΑΣΠΡΙΔΗ????????????????????
Μήπως ξεχρεώνει παλιές υποχρεώσεις????????? (όπως το συμπλήρωμα μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ώστε να αποκλειστούν άλλα δυνατά ονόματα??????????????????)


Την στιγμή που ο Δήμαρχος περάσματος φέρεται να έχει κλείσει κατά 80% τους Δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος Μελίτης κος ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!
Άραγε γιατί ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ παει από δήμαρχος κλητήρας ????????????? Ενώ φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι έχει κουραστεί και δεν θα ξανά ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση????????



Μήπως και αυτός ξεχρεώνει παλιές διευκολύνσεις που  που ίσως του παρείχε ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ???????????
Το κόλπο του ΑΣΠΡΙΔΗ προς την πορεία για τις εκλογές είναι ο μανδύας του ανεξάρτητου έτσι αποκλείεται να διεκδικήσει το χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ , μια συνταγή παλιά άλλα και δοκιμασμένη (βέβαια σε άλλα μεγέθη) σε αυτό το κόλπο εξυπηρετεί η τακτική του ΑΣΠΡΙΔΗ να χρησιμοποιήσει  σύμφωνα με πήγες μας εν ενεργεία  νομαρχιακό σύμβουλο απο το χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα κατέβει ως  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Δεν υπάρχουν σχόλια: