Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Συνεδριάζει το συντονιστικό του ΓΕΩΤΕΕ


Συνέρχεται στις 12 και 13 Μαρτίου στο Νυμφαίο Φλώρινας (Νίκειος Σχολή) το συντονιστικό συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ).

Το συμβούλιο που συνεδριάζει κάθε δύο χρόνια ασχολείται με τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη γεωργία, την αγροτική πολική, τον πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον, καθώς και ζητήματα συντονισμού των ενεργειών του Επιμελητηρίου και των παραρτημάτων του.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα:


* «Ο αγροτικός τομέας της Δυτικής Μακεδονίας και η προσπάθεια αειφορικής ανάπτυξής του». Εισηγητής ο Στ. Κιάνας, πρόεδρος του Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας.

* «Προοπτικές και ο σύγχρονος ρόλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας μπροστά στις νέες εξελίξεις». Εισηγητής: Στ. Διαμαντόπουλος, μέλος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

* «Εξελίξεις στα θέματα ΚΑΠ και ΠΑΑ». Εισηγητής: Γ. Σιγαλός, πρόεδρος Δ.Ε. Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

* «Συντονισμός δράσης και δραστηριοτήτων μεταξύ του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και των Παραρτημάτων". Εισηγητές: Δ. Χαμπίδης, μέλος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε., και Θ. Α. Μαρκόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1787866

Δεν υπάρχουν σχόλια: