Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Έναν χρόνο πριν ήμασταν μάρτυρες μιας κραυγαλέας υποκρισίας και της συνεπικουρούμενης «επικοινωνιακής» αγυρτείας από τα ΜΜΕ! Ρίξτε μια ματιά στο video γιατί ως λαός παρουσιάζουμε συμπτώματα της νόσου Αλτσχάϊμερ και έχουμε ...ασθενή μνήμη !">


Κρίση; ποια κρίση; Ένα νοσηρό κατασκεύασμα του Κώστα Καραμανλή και της ΝΔ ήταν ,όπως ισχυριζόταν ο κ. Γ. Παπανδρέου. Άσχετα εάν την ίδια ώρα η οικονομική κρίση γονάτιζε κυριολεχτικά οικονομίες που στηρίζονταν σε πολύ ισχυρότερους πυλώνες από τους διαχρονικά γυάλινους δικούς μας.

Ο σκοπός βέβαια επετεύχθη! Έτσι σήμερα η πολιτική απάτη επελαύνει! Ενώ ευαγγελίζονταν ότι «κατατρόπωσαν» τους κερδοσκόπους και τους «αγενείς» Ευρωπαίους εταίρους, ότι «έβαλαν στη θέση τους» όσους επιχείρησαν να δημιουργήσουν εικόνα «χρεοκοπίας» της χώρας, είναι οι ίδιοι που φιλοτέχνησαν την εικόνα του «δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Είναι οι ίδιοι που μιλούσαν για «χρεοκοπία» (Παπανδρέου – δηλώσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο, 5/11/2009)…

Είναι οι ίδιοι που με την μικροπολιτική θεώρηση τους και τις άφρονες δηλώσεις τους εκτόξευσαν τα spread και το κόστος δανεισμού σε επίπεδα και όρους που δεν δανείζονται ούτε τριτοκοσμικές χώρες.

Είναι οι ίδιοι που ένα χρόνο πριν -συνεπικουρούμενοι από τους επικοινωνιακούς αγύρτες των ΜΜΕ- έφερναν την καταστροφή επειδή τα spread δανεισμού από την ΝΔ ήταν …..20% μικρότερα από τα spread που αυτοί κατάφεραν σήμερα να δανείζονται (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται)!

Ανάλογη υποκριτική στάση κράτησαν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Ήθελαν την «Ευρωπαϊκή Ιφιγένεια» στην προσπάθεια τους να κρατήσουν μια ανταγωνιστική, για τις οικονομίες τους και τα προϊόντα τους , ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.

Η μικροπολιτική θεώρηση των πολιτικών πραγμάτων εκ μέρους του ΠαΣοΚ τους ήρθε «σαν δώρο εξ ουρανού». Το ΠαΣοΚ προσφέρθηκε να παραδώσει ως σύγχρονος Αγαμέμνονας την Ευρωπαία Ιφιγένεια στα χέρια του Κάλχα , που στην περίπτωση μας ονομάζονται …διεθνή funds και οι ανά την γη κερδοσκόποι.

..
.
.
.
.
Βλέποντας λοιπόν το video και γνωρίζοντας πλέον ΠΟΙΟΙ τελικά καλλιέργησαν κλίμα οικονομικού κατακλυσμού και επέδωσαν την χώρα μας ως Ιφιγένεια στα γαμψά νύχια των κερδοσκόπων, ΠΟΙΟΙ επιδόθηκαν στην « οικονομική τρομοκρατία» ώστε να επιβάλουν σαν «αναπόφευκτη» στη συνείδηση του κόσμου τη λήψη μέτρων ανελέητης κοινωνικής βαρβαρότητας, μπορείτε να αναρωτηθείτε: Έχει όρια η πολιτική απάτη; Έως που μπορεί να φτάσει ο πολιτικός αριβισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: