Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές (26 Ιανουαρίου 2010) στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ, στη Φλώρινα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του πολιτευτή Σταύρου Παπασωτηρίου για το έτος 2010.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν φίλοι,συνεργάτες και συναγωνιστές του Στάυρου Παπασωτηρίου.
Ο Σταύρος Παπασωτηριου αφού ευχαρίστησε το κόσμο που τον στήριξε και τον στηρίζει τόνισε ότι η πολιτική προοπτική της ΝΔ είναι ξεκάθαρη και ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ με όλες μας της δυνάμεις για να βγούμε από την εσωστρέφεια και να επιστρέψει η παράταξη σε νέες νίκες, οργανωτικά ανανεωμένη και ιδεολογικά κυρίαρχη.
και συνέχισε λέγοντας ότι ο δρόμος αυτός ανοίγει από την ανασυγκρότηση του κόμματος μέσα από Συνέδριο Θέσεων και Αρχών της ΝΔ μέσα στους επόμενους μήνες, όπου θα ολοκληρώσουμε το διάλογο και θα καταλήξουμε σε μεγάλες τομές για την αναγέννηση της παράταξής μας.
Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την δημιουργία επικεφαλών θεματικών ενοτήτων( ενέργειας, υγείας, ασφάλειας, νέων τεχνολογιών,αγροτικής ανάπτυξης,νεολαίας...) για την παρακολούθηση καλύτερα των προβλημάτων του Νομού Φλώρινας με σκοπό την παρουσίασή ολοκληρωμένων προτάσεων στη κοινωνία.
Τέλος σημείωσε ότι θα κλείσει προσωρινά το πολιτικό του γραφείο ώσπου να βρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος και ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται συχνότερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΖΕΡΒΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.COMMADER.

florinacity είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ COMMANTER ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ.COMMADER